Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ این روزها در جیب یا کیف هر شخص در گوشه و کنار شهر یک خودکار یا خودنویس پیدا می شود که با آن امور روزمره خود مانند امضا کردن و پر کردن فرم و یادداشت برداری را انجام می دهد. در کنار آن مصرف خودکار با آغاز سال تحصیلی افزایش می یابد.البته موضوع وقتی جالب می شود که هر فرد با توجه به جیب خود برای خرید خودکار و خودنویس هزینه ای می پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


*هزار تومان حداقل هزینه خرید یک خودکار

بر اساس گزارش میدانی خبرنگار ایسکانیوز برای خرید یک خودکار ساده باید حداقل نزدیک به هزار تومان هزینه کرد. بر این اساس در حال حاضر خودکار لکسی بسته به مدل آن از هزار و ۳۰۰ تومان به بالا قیمت دارد.

همچنین برای خرید خودکار فابرکاستل حداقل سه هزار تومان و برای خرید دو عدد خودکار پنتر باید دو هزار و ۲۵۰ تومان پرداخت.

در کنار آن برای خرید روان نویس زبرا سه هزار و ۳۰۰ تومان و برای تهیه روان نویس استدلر چهار هزار تومان و برای تهیه روان نویس فابر کاستل حداقل پنج هزار تومان پرداخت.

بر اساس این گزارش خودکار هشت رنگ پنتر به قیمت ۱۲ هزار تومان و بسته ۵۰ عددی خودکار لینک به قیمت ۳۵ هزار تومان و بسته چهار عددی خودکار بیک به قیمت چهار هزار و ۵۰۰ تومان به فروش می رسد.

بر اساس این گزارش این روزها دیگر تنها کارایی خودکار برای برخی افراد کافی نیست و برند و قیمت نیز از دیگر ویژگی های تاثیر گذار در خرید خودکار است.


بر این اساس خودنمایی خودکارها و روان نویس های چند صد هزار تومانی در ویترین مغازه ها تایید کننده این موضوع است.

این گزارش می افزاید، یک مدل از خودکار فوراور در بازار به قیمت ۲۵۹ هزار تومان و مدل دیگر آن ۷۰۰ هزار تومان به فروش می رسد.
همچنین برای تهیه یک مدل از ست روان نویس و خودنویس یوروپن باید ۷۵۹ هزار تومان پرداخت .

در کنار آن یک مدل از خودنویس یورو پن به قیمت ۴۲۰ هزار تومان در بازار به فروش می رسد.

***خودکارهای میلیونی در دست افراد خاص

این گزارش می افزاید، اگر چه خرید یک خودکار با قیمت چند صد هزار تومان معادل حقوق یک کارگر است اما در زیر پوست این شهر بازار خودکارهای میلیونی داغ است. به طوریکه بسته به مدل خودکار و برند آن قیمت یک خودکار یا خودنویس بیش از یک میلیون تومان می شود.

بر این اساس در خودکار های موجود در بازار، روکش طلا یا نقره نیز در قیمت تاثیر گذار است .به طوریکه برای خرید یک خودکار با روکش نقره باید نزدیک به دو میلیون تومان هزینه کرد. همچنین برای تهیه ست روان نویس و خودنویس یوروپن با روکش طلا باید سه میلیون و ۸۴۰ هزار تومان پرداخت.

این در حالیست که برخی از فروشندگان کالاهای خاص و گران قیمت خود را برای مستری های خاص خود نگه داشته و آن را در ویترین قرار نمی دهند.

این گزارش می افزاید، اگر چه خودکار و خودنویس به عنوان یک هدیه نیز کاربرد دارد اما این سوال مطرح می شود که دریافت کنندگان این هدیه های لوکس چه کسانی هستند و موضوع وقتی جالب تر می شود که برای افراد عادی و قشر کارمند جامعه خودکاری معادل حقوق یک ماه آنها هدیه داده نمی شود، پس می توان گفت یکی ازگروه های مخاطب این خودکارها و خودنویس های لوکس مدیران ارشد هستند که با امضاهای میلیونی خود بخشنامه های حمایت از تولید داخلی را خط می زنند.

گزارشگر: فاطمه کامرانی

401

خودکار بازار بخشنامه تولید داخل هزینه فروشندگان کالا

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۳۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکایت تسنیم از دانش‌آموزانی که رنج علم دارند + فیلم

بچه‌های مدرسه شورکش که هر روز برای رفتن به مدرسه از رودخانه باید عبور کنند می‌گویند: ما دیگر از آب می‌ترسیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابل، با دیدن تصاویر عبور دانش‌آموزان ابتدایی مدرسه از رودخانه پرخروش این سئوال مطرح می‌شود که مسئولین یک روز فرزندانشان را به مدرسه شورکش بندپی شرقی بابل بفرستند تا مشکلات دانش آموزان کوچک اما پر آتیه این منطقه را درک کنند.

روستای زیبای شورکش منطقه‌ای رویایی با جنگل‌های هیرکانی و بکر و یک منطقه کاملا توریستی در بخش بندپی شرقی، شهرستان بابل است؛  از دل روستای زیبای شورکش رودخانه وحشی و پر خروش سجادرود که در زبان محلی به آن سجرو می گویند عبور می‌کند بسیاری از گرشگران با این مکان زیبا و با مناظر بدیع و طبیعیش آشنایی دارند.

این منطقه مقصدی مناسب برای طبیعت‌گردی و پیک نیک به ویژه در فصول بهار و تابستان و اوایل پاییز به حساب می‌آید؛ برای رسیدن به این روستا باید از رودخانه سجرو و پل سماکوش محله و آستانه‌ امام‌زاده جعفر عبور کنید تا به روستای زیبای شورکش برسید، این روستا تا مرکز شهر گلوگاه بندپی شرقی 18 کیلومتر فاصله دارد.

موضوع از آن جایی  اهمیت پیدا می‌کند که دانش‌آموزان ابتدایی مدرسه شورکش هر روز باید با عبور از یک پل چوبی ناایمن به مدرسه بروند و این مخاطراتی را برایشان به دنبال دارد.

حسین حیدری بخشدار بندپی شرقی در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: با هماهنگی صورت گرفته با شورای روستای شورکش و با همراهی منتخب مردم شهرستان بابل در مجلس شورای اسلامی از این روستا بازدید کردیم.البته بنده قبلا هم در جریان این مشکل بودم و بازدیدهای دیگری هم داشتم، این مشکل مربوط به امسال و سال قبل نیست‌، این مشکل سالهاست که در این روستا وجود دارد.

به گفته بخشدار روستای شورکش 20 خانوار سکنه دارد  و در این مدرسه ابتدایی  15 دانش آموز به صورت مختلط تا پایه پنجم در حال تحصیل هستند و پایه ششم دانش آموز ندارد ولی برای سال بعد خواهد داشت. یک نیرو که هم مدیر و هم معلم است تربیت دانش‌آموزان این مدرسه را بر عهده دارد.

بخشدار بندپی شرقی خاطر نشان کرد: برای این مدرسه پرونده‌ای تشکیل شد و به ستاد بحران مازندران ارسال شده و در تلاشیم که تصمیماتی مبنی بر احداث یک پل موقت در این روستا اتفاق بیفتد.

حیدری اضافه کرد: همه ما واقف هستیم که احداث پل دائم برای یک روستا بیست خانواری مرقون به صرفه نیست و احداث یک پل موقت مشکل این روستا را مرتفع خواهد کرد.

وی افزود: دانش آموزان این مدرسه در فصول بارانی سال با مشکل جدی مواجه هستند این پل چوبی بر روی رودخانه سجاد رود که در فصول بارانی بسیار وحشی است ایجاد شده که عبور و مرور در زمان بارندگی از روی این پل بسیار سخت و خطرناک است.

وی افزود: 13 دانش‌آموز از روستای شورکش به این مدرسه تردد می‌کنند و دو دانش‌آموز هم از روستای همجوار در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند، در روزهای بارندگی شدید مدرسه کلا تعطیل است و در برخی از روزها هم والدین مجبورند از تراکتور یا نیسان برای ایاب و ذهاب بچه‌ها استفاده کنند.

بخشدار بندپی شرقی افزود: از همه مسئولین و به ویژه از فرماندار و از مدیرکل ستاد بحران استان تقاضا داریم که این مشکل دانش آموزان و اهالی روستا را با احداث پل موقت برطرف سازند البته توسط اداره کل نقشه تهیه شده است و تقاضا داریم در اجرای آن تسریع صورت گیرد.
 
به گزارش تسنیم، بسیاری از مسئولان و آقازاده‌ها در این منطقه و حتی مناطق همجوار دارای ویلاهای لاکچری هستند و اگر هزینه ساخت یک اتاق از این ویلاها را به این امر اختصاص دهند مشکل این دانش‌آموزان هم که بسیار با استعداد و با درصد هوش بالا هم هستند برطرف می‌شود‌.

.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • حکایت تسنیم از دانش‌آموزانی که رنج علم دارند + فیلم
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • آپشن جدید خودرو‌های آمریکا
  • متقاضیان لاستیک دولتی بخوانند؛ چگونه لاستیک بخریم؟
  • آپشن جدید خودروهای آمریکا